facebook
Home - Najgledanije epizode - Opasna Ljubav Epizoda 7 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 7 – Online Sa Prevodom

Ovo je sedma epizoda turske serije Opasna Ljubav, koja je podigla Balkan na noge i izazvala suze i smrt.

Turska serija Opasna ljubav koja govori o jakoj i nepostenoj borbi dve žene za srce jednog muškarca.

Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve.
Opasna ljubav 7 epizoda
Feride kaže da je kuća prepisana na Nedžata.Beliks joj pokazuje vlasnički list.Feride ponavlja da je kuća Nedžetova.Beliks joj kaže da je Nedžat za toliko ponosan da ne može uzeti ništa od čoveka koga godinama nije video.Nedžat joj cepa vlasnički list i upozorava je da se ne igra sa njegovim strpljenjem da je ne bih ostavio na ulici.
Feride i Zulal su odlučne da ne ostanu u Beliksinoj kući.Nedžat kaže da će ostati tu, da će pričati sa advokatom i videti o čemu se radi, on kreće na put, Zulal ga odvozi do aerodroma.Na putu Zulal izlazi iz auta i počinje da plače, govori Nedžatu da kuća nije njihova i da će ih Beliks isterati na ulici,kaže i da ne želi da njemu budu na teretu.Zulal se oseća krivom što je zbog Feridine molbe ostao u Istanbul, kaže mu da odustaje od svog života zarad njih.
Melek je zabrinuta šta će biti sa njima ako Beliks uzme kuću.Evset je uverava da će ih Feride i Zulal povesti sa sobom ma gde da odu.Feride ubedjuje Melek da su oni kao porodica i da ma gde da budu biće zajedno.Namik izvodi Zulal na večeru.
– See more at: http://turske-serije.net/opasna-ljubav-7-epizoda/#sthash.Hukp43iJ.dpuf

Uživajte u sedmoj epizodi!

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...