facebook
Home - Najgledanije epizode - Opasna Ljubav Epizoda 6 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 6 – Online Sa Prevodom

Ovo je šesta epizoda turske serije Opasna Ljubav, koja je podigla Balkan na noge i izazvala suze i smrt.
Opasna ljubav 6 epizoda
Beliks odlazi u firmu i otpušta Fahrijevog advokata.Advokat joj kaže da zna koji je njen cilj i da neće da dozvoli da Nedžata ostavi bez ičega.Beliks je ljuta i isteruje ga iz kancelarije.Namik odlazi u bolnicu kako bi posetio Nedžatovu tetku, on mu kaže da ne mora odlagati putovanje jer će on – Namik brinuti o njegovoj tetki i Zulal.
Beliks zove Namika da mu se zahvali što je njenu pijanu kćer dopratio kući.Nedžat je sumnjičav nakon što vidi Evsetovo ponašanje prema Feride i shvata da one dve nešto kriju i da Evset ne želi da se to nešto ispriča Zulul.Nedžat odlazi kod Halila i pokušava od njega da sazna istinu.
Beliks prmeti kako njen advokat Ali razgovara sa Nuket, ona ga poziva u radnu sobu.Nedžat govori Evset da je još kao mali primetio da izmedju nje i njegove tetke postoji neka posebna bliskost.Nedžat je otvoreno pita da li je Zulal njena kćerka.Evset odlazi u bolničku sobu kod Feride, Nedžat je prati i moli ih da mu ispričaju sve.Nedžat saznaje celu istinu i shvata da su Zulal i Melek sestre.
Nedžat se sprema za put u Engleskoj nakon što Feride izadje iz bolnice. Zulal se nudi da ga odveze na aerodrom. Beliks dolazi kod Nedžata kući i obaveštava njega i njegovu porodicu da se isele iz njene kuće.

 


Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...