facebook
Home - Najgledanije epizode - Opasna Ljubav Epizoda 5 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 5 – Online Sa Prevodom

Peta epizoda najljubavnije priče na Balkanu koja izaziva suze. Turska dramska serija ”Opasna Ljubav” je osvojila srca gledalaca širom sveta, a mi smo sigurni da će se i vama dopasti. Seriju ”Opasna Ljubav” možete pratit na našem portalu opasnljubav.net na kome se nalaze sve epizode sa prevodom. Ovu seriju takoće možete gledati na Radio-Televiziji Pink svakim radnim danom u terminu 16h. Epizoda 5 Opasna Ljubav, pogledajte i podelite mišljenje o ovoj epizodi na našoj stranici u komentarima ili na našem ćaskanju.

Zulal govori Melek da joj je na žurci dosadno i pita je da idu nakon što vidi da je Eda u Nedžatovoj blizini.Nuket je isto na žurci, majka joj savetuje da se sprijatelji sa Namikom.
Advokat govori Beliks da možda Fahrija kad je kupio kuću, nije je odmah preneo na Nedžata i da to mora da proveri kod notara.
Neko projavljuje u Nedžatovu kuću i napada Feride.Evset je čuje kako vrišti i budi Halila.Evset zatiče Feride povredjenu i zove hitnu pomoć.Zulal,Melek i Nedžat se vraćaju sa žurke i Zulal je u teškom emotivnom stanju kad vidi da joj majku odvozi kola hitne pomoći.
Feride je na operaciji. Doktor obaveštava porodicu da je operacija bila komplikovana, da gospodja ima tahikardiju i da će je prebaciti na intezivnu negu.Nedžat ostaje u bolnici da čeka sa Zulal.On joj priznaje da je pobegao od njenog pogleda, njenih očiju, ali one su ga svuda pratile.Zulal mu kaže da je potreban njenoj majci.Nedžat joj obećava da će biti uz nju i da više neće otići.
Nedžat izlazi na kafu sa Evset. Pita je zašto mu je rekla da ode kad je znala istinu.Sestra ih obaveštava da je Feride prebačena u sobu.Evset odlazi kod nje.Ferde joj kaže da je vreme da Zulal sazna istinu, kaže da ne može da nosi to na duši.Evset je moli da to ne radi.

Uživajte!

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...