facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 4 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 4 – Online Sa Prevodom

“Opasna ljubav” je turska serija koja govori o jakoj i nepostenoj borbi dve žene za srce jednog muskarca. Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve. Epizoda 4 ove serije se nalazi ispod ovog teksta. U ovoj epizodi dolazi do velikih preokreta i iznenađenja kroz koja Vas vode glavni ”junaci” serije ”Opasna Ljubav” Nežad i Zulal. 
Evset je Zulalina majka?
Hatidže dolazi i daje papir Fahrijovoj kćerci. Kaže da je Fahrije želeo da napiše pismo Nedžatu pred smrt, ali nije imao snage, daje joj papir na kome piše:“Sine, oprosti mi.“ Hatidže joj kaže da se njen otac stvarno pokajao.Beliks je čuje i ulazi u sobu, viče na nju što se meša u porodične stvari i daje joj otkaz.Hatidže joj kaže da nije ni nameravala da ostane i kaže joj da zna da je ona ubila gospodina Fahrija.Nuket joj kaže da prestane.Hatiidže je podseća da Beliks nije dozvolila da se njen otac leči u bolnici i da je uvek prozor bio u njegovoj sobi otvoren.Nuket je šamara.Hatidže joj kaže da se stidi i da će biti ista kao njena majka.
Nedžat govori Melek i Zulul da je doneo odluku da ostane u Istanbul.Nedžat saopštava svoju odluku tetki, kaže joj da ostaje u Istanbulu samo zbog Zulal i da ne želi više da se drži podalje od nje.
Nedžatov drug ( Namik )organizuje žurku.Na žurci dolaze Melek,Zulal i Nedžat.Pojavljuje se Eda.
Evset je u Zulaninoj sobi i plače dok drži Zulaninu haljinu.Feride dolazi i teši je.Evset kaže da će je Zulal zamrznuti ako sazna istinu.Feride joj kaže da ne plače i da nikad neće saznati.
– See more at: http://turske-serije.net/opasna-ljubav-4-epizoda/#sthash.dZJFiFEU.dpuf
Uživajte!

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...