facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 28 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 28 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Turska Serija  Epizoda 29 koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.
Kada Zulal sazna da je izgubila bebu tesko joj je kao i Namiku koji je svakako ocajan. Kda Nedzat sazna da je Zulal izgubila bebu odmah odlazi u bolnicu i biva pored Zulal. Zulal se budi i shvata da je izgubila bebu te odmah pocne plakati. Melek ulazi kod Zulal i tjesi je. Zulal poludi kada vidi Namika koji je dosao da je vidi te mu kaze da sve zna i za Nuket i sve te da je nece vise tuci i zatvarati u kucu jer nemaju dijete i nece ga morati vise trpiti.

Nuket sazna da je Zulal izgubila bebu. Melek sve isprica pred svima kako je Zulal rekla da je Namik tukao i zakljucavao te maltretirao. Svi polude kada to cuju a pogotovo Nedzat koji odmah reaguje na sve to. Namik zeli da pobjegne. Nuket ga u tome sprijeci. Kada Nedzat dodje do Namika ugleda jos i Nuketin auto te dodatno poludi. Nedzat dolazi i udara Namika te pita i njega i Nuket kako su to mogli uraditi. Namik samo pada a Nedzat ga udara. Nedzat pljune na Nuket i na Namika te joj kaze da mu vise nije sestra. Bas u trenu kada je Nedzat udario Namika dolaze njegovi roditelji te ga zateknu u takvom stanju i to pored Nuket.
Uživajte!

Ovo je pretposlednja epizoda serija koja je uzdrmala Balkan. Sledeću epizodu možete pogledati klikom na epizodu 29 u meniju.


Epizoda 28 Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.

Opasna ljubav je neverovatna ljubavna priča koja govori o jakoj i nepoštenoj borbi dve žene za srce jednog muškarca. Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve.
Serija govori o ljubavi bez granica, koja je jača od svake prepreke – dvoje dece Nežad i Zulal od dve sestre, odgajani su u istoj vili kao brat i sestra, međutim jedne noći desiće se nešto što će promeniti njihove živote zauvek.

 

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...