facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 26 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 26 – Online Sa Prevodom

Epizoda 26  Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.

Posto je Edi opljackan stan Edi Nedzat predlozi da ostane kod njega kuci. U tom trenu dolaze Melek i Zulal. Svi skupa veceraju. Zulal tesko pada kada vidi Edu u blizini Nedzata.Nuket i Namik se opet vidjaju te ga ona pita da li ako bude sve medju njima u redu da mu rodi dijete. Arzu dolazi u lokal gdje se Ali vidja sa svojim kolegom. Belkis ocajna ceka Alija ali njega nema. Dok je Zulal sama kuci Namik je sa Nuket u vikendici pa zeli da odmah razgovara sa Belkis kako bi joj sve otvoreno rekao.

Zeal nazove Zulal i kaze da su kupili unucetu mnogo igracaka te je pita kako se Namik brine za nju. Zulal odlazi na pregled i saznaje da nosi sina. Zulal je sretna jer je uvijek zeljela da ima sina. Nuket ugleda Alija sa advokaticom Belkisinom te joj je cudna njihova bliskost.Eda javlja Namiku da ce imati sina. Nedzat cuje razgovor i tesko mu je. Zulal kaze Namiku da je sigurna kako bi njen sin volio da je on danas bio na pregledu. Zulal nadje Nuketinu vozacku u njegovim hlacama.

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...