facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 25 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 25 – Online Sa Prevodom

Epizoda 25  Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.
Belkis trazi od Namika da joj obeca da ce okoncati brak kada dodje vrijeme za to jer ona ima plan. Eda pije. Eda nazove Nedzata i Zulal i Melek cuju razgovor. Zulal shvata da je Namik laze. Nedzat sazna da Belkis zeli da radi sa Namikom. Zulal kaze svu istinu Melek i kaze joj da nikom ne govori sve to jer zeli da Nedzat bude sretan sa Edom. Namik javi Zulal da su Belkis i Namik imali sastanak u njegovoj kuci.

Zulal kada sazna stosta odlazi od Namika bar mu kaze da ide ali on je zakljucao vrata te joj ne dozvoljava. Melek je kod Alija i moli Zulal da nikome ne govori da je od sada kod njega. Zulal joj kaze da mora reci ili bratu ili majki jer ce kad tad traziti da je cuju. Zulal saznaje da je Eda kod Feride i Evset otisla na veceru sa Nedzatom. Zulal kaze Melek kako joj je tesko ali da svim silama pokusavaju da ona i Namik ostanu skupa zbog bebe. Ali razgovara sa Belkisinom advokaticom koju je Ali pokusao zavesti. Nedzat izenadi Zulal. Edin stan je sav unisten.
Epizoda ima2  dela, sva 2  dela možete pogledati ispod

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...