facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 24 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 24 – Online Sa Prevodom

Kreće Ludaja! Epizoda 24  Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.

Namik je nagovorio Nuket da dodje do njega kuci pa da idu na veceru jer Zulal nema i nece doci veceras. Nuket luda pristaje na to te dolazi po njega. Nedzat krene da poljubi Zulal ali na kraju Zulal stane, okrene glavu. Nuket i Namik su opet skupa i to jedrago obome. Namik nastoji da odvede Nuket svojoj kuci jer nema Zulal veceras. Evset zove Melek i kaze da je otac rekao dok god ne prekine vezu sa Alijem da se ne moze vratiti kuci.

Namik ipak uspije dovesti Nuket u svoju kucu. Nuket nazove majka i shvati da je Nuket kod Namika u kuci te odmah zeli da ode tamo da je dovede. Posto je Melek ocajna jer joj otac ne da da se vidja sa Alijem, odlucuje da ide kod Zulal te tako krenu svi kuci. Sta ce se desiti ukoliko Zulal dodje a tamo u njenoj kuci je Nuket? Belkis dolazi kod Namika i Nuket.

Ova epizoda ima 3 dela koja možete pogledati na našem sajtu:Rezervni plejeri:


Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...