facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 23 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 23 – Online Sa Prevodom

Epizoda 23  Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.
Nakon sto Nedzat dodje do Zulal, Namik joj kaze da mu kaze da ide i da se ne mijesa vise u njihov odnos sto Zulal i uradi. Melek je pomalo ljuta jer joj otac ne dozvoljava da Alija gleda drugim ocima, shvata to iz njegovih rijeci. Namik se dogovorio da se nadje sa Nuket u osam sati. Melek pred svima na veceri kaze da se rijesila udati da su se ona i Ali, njen profesor dogovorili da se uzmu. Halil poludi kada to cuje te je otjera u sobu.

Namik vise ne radi u firmi. Namik i Nuket izlaze na veceru. Melek odlazi do Zulal a Nedzat ih doveze. Kada dodju kuci Melek pita Zulal gdje je Namik a ona mu kaze da je izasao s drugovima. Evset predlaze Halilu da prvo upoznaju ALija pa da odluce da li da daju Melek njemu ili ne ali Halil ne zeli ni da cuje. Ali, Nedzat, Melek i Zulal odlaze jedan dan u setnju i provod. Zulal i Nedzat se krenu poljubiti,..
Epizoda ima 3 dela, sva 3 dela možete pogledati ispod, imeđu drugog i trećeg dela se nalazi presek.

Uživajte!


 

Serija govo h ri o ljubavi bez granica, koja je jača od svake prepreke – dvoje deceNežad i Zulal od dve sestre, odgajani su u istoj vili kao brat i sestra, međutim jedne noći desiće se nešto što će promeniti njihove živote zah rhuvek. Dugo su fghfgkrili svoje emocije koje osećaju jedno prema drugom, strastvenu ljubav. Te noći bili su jedno, njihove usne su se spojile, međutim ovaj poljubac je bio fatalan za ovo dvoje mladih.

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...