facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 22 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 22 – Online Sa Prevodom

Epizoda 22 Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.
Halil se vrati kuci kada svi odu po njega. Belkis su zatvorili u pritvor dok ne bude saslusanje jer ocito da je jedina ona u koju sumnjaju da je kriva za smrt Nedzatovog oca. Belkis je ocajna jer je drze zatvorenu. Namik je kuci dosao i sluzi ga Zulal.Melek zečli da pozove profesora na slavlje povodom povratka njenog oca. Namik tajno zove Nuketi dogovara se s njom za sastanak dok Zulal lezi u suzama.Namik odlazi u krevet i zeli da bude sa Zulal ali šosto ona odbija on joj udara samar i pokazuje svoje pravo lice. Nedzat nakon razgovora sa Zulal shvata da se nesto dogadja te odmah odlazi da prica s njom ali Namik kaze da ne zelid a slucajno se sastaje sa Nedzatom.Turska Serija Opasna ljubav” je neverovatna ljubavna priča koja govori o jakoj i nepoštenoj borbi dve žene za srce jednog muškarca. Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve.
Serija govori o ljubavi bez granica, koja je jača od svake prepreke – dvoje dece Nežad i Zulal od dve sestre, odgajani su u istoj vili kao brat i sestra, međutim jedne noći desiće se nešto što će promeniti njihove živote zauvek.

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...