facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 20 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 20 – Online Sa Prevodom

Najnovija serija na Balkanu “Opasna ljubav” je turska serija koja govori o jakoj i nepostenoj borbi dve žene za srce jednog muskarca. Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve.
Edi govori otac da pokusa da se zblizi s Nedzatom. Posto je Eda shvatila sta otac pokusava ona mu i kaze da je satjeran u cosak te da mu je jedini izlaz da mu se kcerka uda za Nedzata. Namik je ipak opet nekako uspio ubijediti Zulal da se vrati zbog bebe. Zulal je slaba na bebu te odlucuje na taj cin.

Melek je sve bliza sa profesorom cak je i upoznala njegovu kcerku. Nedzata pita Belkis zasto on proganja Hatidze a on joj odgovori da to pita nju. Zulal nazove Nedzata i kaze mu da joj oprosti jer je na takav nacin otisla od njega. Belkis dolazi kuci i pita gdje je Hatidze a druga sluskinja joj kaze da je dosla uzela svoje stvari i otisla. Belkis je stalno sa svojim muzem ali je ubija to sto vidi da on gleda u njenu kcerku kao u zenu. Namik dozivljava nesrecu. Belkis se brine jer Hatidze nema.
Uživajte!

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...