facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 2 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 2 – Online Sa Prevodom

Ovo je drupa epizoda serije Opasna Ljubav. U ovoj epizodi Nedžat pokušava da se opravda kod tetke , te joj kaze da nije zaljubljen u Zulal, jer mu je tetka rekla da je sve saznala od Evset, kako je on zaljubljen u Zulal te da je neizmjerno voli. Nakon sto to kaze Nedzatu on joj kaze da to nije tacno vec da Zulal gleda kao sestru. Nakon toga mu tetka kaze da Zulal nije njena kcerka sto Nedzata ostavi bez rijeci.

Detaljan opis epizode kao i nastavak ovog opisa možete pročitati ispod video-epizode sa prevodom.
Uživajte

Tetka kaze Nedzatu da ona ne moze imati djece te da je zato Zulal uzela kao svoje dijete.Nedzatu je drago sto to cuje ali je i iznenadjen.Tetka isprica Nedzatu kako je majka prava majka od Zulal dosla u situaciju da nije zeljela da rodi Zulal ali da nije moglani da abortira a bas tada je ona, njegova tetka trazila pomoc od doktora da zatrudni ali uzalud, nije bilo moguce , te se nakon toga dogovorila sa tom zenom da ona rodi Zulal te da je da njoj i tako je i bilo. Od tada je ona Zulalina majka.Belkis je ta koja se zeli docepati bogastva od Nedzatovog oca.

Zulal nije Feridina kćerka!
Fahrije umire. Beliks nakon što vidi da je mrtav,uključuje klimu da greje i zatvara prozor, otključava vrata i izlazi iz sobe. Kćerka nalazi Fahrija mrtvog.Nedžatu javljaju da mu je otac mrtav.
Održava se sahrana Fahriju.Beliks lažno plače i govori da njen muž nije umro od upale pluća već od tuge za sinom.Advokat govori Nedžatu da ga je gospodin Fahri zamolio da napravi nov testament.Nedžat mu govori da je već rekao ocu da ne želi ništa.Beliks dolazi i pita advokata o čemu tajno razgovaraju.Beliks optužuje Nedžata da je došao samo zbog novca.Nedžat povredjen odlazi.
Feride govori Evset šta je bilo na sahrani i kako je Beliks reagovala što je Fahri zbog griže savesti promenio testament.Ona kaže da bi bilo sve drugačije kad bi ubedila Nedžata da ostane.Evset joj kaže da će Nedžat ostati ako mu bude rekla istinu.Ona savetuje Feride da kaže istinu Nedžatu.Evset kaže da će Nedžat ostati zbog Zulal.
Feride razgovara sa Nedžata i govori mu da su u finansijskom problemu i moli ga da ne odlazi.Nedžat joj kaže da mora da ide, ali da će im pomoći koliko god bude mogao. Obećava.Feride mu kaže da je kuća bukvalno njegov dom, ona mu objašnjava da je bila u finansijskim problemima i da je njegovom ocu prodala kuću.Ona mu kaže da je imala jedan uslov, kad on (Nedžat ) napuni 18 godine da je prepiše na njega.Nedžat mu kaže da ne želi ništa od svog oca.Feride ga moli da se ne inati.Kaže mu da je njegov otac održao reč i da se kuća vodi na njegovo ime.

Feride govori Nedžatu da je večeras saznala zbog čega je napustio Istanbul. Pita se kako nije videla njegovu ljubav prema Zulal.Nedžat pokušava da je ubedi da on Zulal gleda samo kao sestru.Feride mu priznaje da Zulal nije njena kćerka i da ona nije mogla da ima decu.Nedžat i Feride vide da Zulal silazi niz stepenice.

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*