facebook
Home - Najgledanije epizode - Opasna Ljubav Epizoda 15 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 15 – Online Sa Prevodom

Najgledanije !!! Epizoda 15 Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net. Serija “Opasna ljubav” je turska serija koja govori o jakoj i nepostenoj borbi dve žene za srce jednog muskarca.

Epizoda Kada Zulal sazna istinu ostaje bez rijeci, sve joj se smraci pred ocima. Na sve to saznaje i to da ona i Nedzat nisu rodjaci te da je i on istinu znao cijelo vrijeme ali da je ipak sutio. Zulal se srusio cijeli svijet. Uzima nasljedstvo od oca i kaze svima da ih ne zeli vise nikada vidjeti.

Nuket je trudna i taj adut zeli iskoristiti njena majka-. Melek kaze majci da od danas ne ide na predavanja jer sad zna da joj je Feride pomagala zbog ZUlal. Zulal provodi noc s Namikom. I Melek je ocajna jer nije znala da joj je Zulal sestra. Nuket saznaje da Zulal nije Nedzatova rodjaka. Feride je dobila srcani. Zulal se pomiri sa Melek ali i s Feride koja je na samrti. Zulal kaze Nedzatu da je voljela da je saznala svu istinu prijenego se udala.

Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...