facebook
Home - Opasna Ljubav - Mlečni put - Opasna Ljubav Epizoda 11 – Online Sa Prevodom

Opasna Ljubav Epizoda 11 – Online Sa Prevodom

Epizoda 11 Opasna Ljubav Turska Serija koja je rasplakala ceo Balkan. Online sa prevodom u HD rezoluciji na jednom mestu sve epzode – OpasnaLjubav.Net.

Feride pita Zulal sta se desilo a ona kaze da je Namik htio poljubiti a da ga je nakon toga udario Nedzat. Zulal je ljuta na Nedzata i kaze mu da se drzi dalje od nje, da je ne stiti vise. Namika pita sestra ko je Nuket. Zulal je postupila tako kada je rekla Nedzatu da se drzi dalje od nje bas zbog toga jer ga je vidjela dok se ljubio sa Melek.

Nedzat je rekao Zulal kako mu je Melek rekla da gaji neka osjecanja prema njemu te ga poljubila ali da joj je on rekao da ne osjeca nista prema njoj te otisao.Belkis odlazi do Zulalinog oca i pokusava da se s njim dogovori da osvoji svoju kcerku a na taj nacin da dodje do bogastva. Nedzat za to sazna te odlazi do Belkis i kaze da ispituje smrt svog oca i da ako se uspostavi da ona stoji iza toga odvest ce je u propast. Belkis kaze da Zulal nije njegova rodjaka te da ce uskoro svo to saznati.


Loading...

Komentari

komentara

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Beskrajna Ljubav – Epizoda 45

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...

Beskrajna Ljubav – Epizoda 44

Najgledanija turska serija „Beskrajna ljubav“ uskoro će oduševiti domaću publiku i mnogobrojne obožavaoce popularnog turskog ...